Další sporto… « » Projekt se bl…

Motosalon a Motocykl 2015



Ve čtvrtek 5.3.2015 se uskutečnila exkurze žáků naší školy do Prahy. Její náplní byla návštěva výstaviště v Holešovicích a v Letňanech. V dopoledních hodinách jsme zavítali na výstavu Motocykl 2015. Hned v první hale nás celkem překvapilo množství stánků nabízejících oděvy a doplňky pro motocykly. Naštěstí nedlouho nato jsme měli šanci začít obdivovat nové exponáty. Další hala nám vyloženě pozvedla náladu. Měli jsme šanci zhlédnout staré i nové stroje upravené pro závody,či jen pro potěchu oka.
Odpoledne následoval rychlý přesun na Motosalon do Letňan. Tamní výstava působila honosnějším dojmem, světoznámé značky tu měly dostatek prostoru pro představení svých letošních novinek.
Zážitky máme pěkné, výstavy určitě splnily očekávání. Za zvážení by stál vhodnější termín. Ke zlepšení atmosféry by také zcela jistě přispělo, kdyby se návštěvníci cestou ke vstupu nemuseli prodírat parkovací plochou zaplněnou množstvím motorek a motorkářů. Chyběla nám možnost zastavit se, pozorovat a zhodnotit, co na našich silnicích skutečně jezdí.
Příznivci jedné stopy z Dukly