Zapsání do r… « » Kam po škole?…

Spolupráce s firmou Hyundai se rozjíždí


Navázání spolupráce s dalším tuzemským výrobcem motorových vozidel, firmou Hyundai, pokračuje zapojením školy do projektu Junior Achievement. Naše škola byla účastníkem mezinárodní hlasovací soutěže, ve které jsme získali nový výukový automobil Hyundai i30. Luxusně vybavený hatchback bude slavnostně předán v areálu dílen školy dne 16.4.2014 a stane se tak vítaným rozšířením velké skupiny výukových vozidel, která jsou na škole využívána při odborném výcviku. Tato skupina výukových vozidel je od roku 1999 pravidelně doplňována a obměňována a tvoří ji vozidla, která naší škole věnovala firma Škoda Auto a.s.
Dalším bodem spolupráce s firmou Hyundai je školení pedagogů a žáků. Ve dnech 7.2 a 18.3.2014 proběhla první seznamovací školení s vozidly Hyundai. Za naši školu se školení zúčastnili učitelé odborných předmětů i praktického vyučování a také 20 vybraných studentů ze tříd 4.T, 3.T, 3.A, 3.C a 3.D. Ve školícím středisku Hyundai Motor Czech s.r.o. v Praze 5 absolvovali osmihodinový blok školení včetně praktické ukázky vozidel a jejich diagnostiky. Jejich účast byla zástupci a školícími techniky firmy Hyundai velice dobře hodnocena jak z hlediska vystupování, tak předvedených znalostí.
Děkujeme firmě Hyundai za možnost získání dalších nových informací o neustále se vyvíjející technice v automobilovém průmyslu a zúčastněným žákům za výbornou reprezentaci naší školy.


Foto...