Adaptační ku… « » Maturita nane…

Třídy 4. A a N 1. A navštívily Mezinárodní strojírenský veletrh Brno 2015


Třídy 4.A a N 1.A společně navštívily ve čtvrtek 17. září Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Cílem byla především expozice představující nejmodernější trendy v logistice a manipulaci s materiálem. Návštěva stánků některých významných firem jako např. DHL nebo Nosreti – nadrozměrné náklady přinesla ústní příslib prezentační přednášky pro studenty naší školy.
„Můžeme říct, že nás výstava velice zaujala, předvedla nám nejnovější techniku, např. v oboru sváření, slévárenství, logistiky atd., co se strojírenství týká. Pro náš maturitní obor to bylo velice přínosné a třeba se nám to bude v budoucnu hodit,“ vyjádřily po návštěvě veletrhu svůj názor studentky 4. ročníku Eliška Kučerová a Tereza Dúbravová .
Na veletrhu bylo k vidění skutečně to nejmodernější, co v oblasti strojírenství existuje. Jasná orientace na problematiku 3D od projektování až po výrobu zcela ovládla celé odvětví.
Významnou částí veletrhu byla i prezentační expozice Ministerstva průmyslu a obchodu společně s Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy, kde v sekci středních automobilních škol byla prezentována i naše škola.
Počasí studentům po celý den přálo (poslední tropický den letošního léta) a celkově se cesta do moravské metropole vydařila.
Eliška Kučerová a Tereza Dúbravová


Foto...