Rekonstrukce… « » 2. ročník ko…

BASKETBALISTI V OKRESNÍM KOLE PŘEVÁLCOVALI VŠECHNY SOUPEŘE


Pro ne zcela korektní postup na straně pořadatelů jsme se o konání okresního kola dozvěděli necelých 48 hodin před jeho zahájením. Přes tento časový tlak jsme zareagovali pružně a kluci se v České Třebové sešli v plné sestavě: Jan Bárta, Lukáš Cupal, Robin Nováček, Vít Plaňanský, Vlastimil Řehoř, Ondřej Skotálek, Štěpán Zemek a František Žaba.
V úvodním zápase narazilo naše družstvo na loňského vítěze okresního kola VOŠ a SŠT Česká Třebová. Zpočátku byl zápas vyrovnaný, ale v jeho průběhu se naši uklidnili a převzali otěže hry. Zápas pak s přehledem dovedli k vítězství 36:18. V následujícím zápase nás čekalo Gymnázium z České Třebové. Utkání bylo mnohem vyrovnanější, přesto si kluci vypracovali mírný náskok, který po celou dobu udržovali. V tomto zápase obě družstva lépe bránila, a tak se ukazatel skóre zastavil na údaji 26:20.
V našem závěrečném zápase s Gymnáziem Ústí nad Orlicí kluci vedli od první čtvrtiny, takže v závěru si někteří naši hráči dovolili hrát ne jen na body, ale zkusili předvést i nějakou parádičku. Poslední zápas jsme vyhráli 35:20 a turnaj vyhráli bez porážky a se třemi vítězstvími na kontě.
Přejeme mnoho úspěchů v návazném – krajském kole.
Roman Moskva