S projektem do… « » BRITSKÉ CENTR…

Sportovně-společenský zájezd do partnerské školy v Bystrzycy Klodzke


V pondělí 13. října 2014 se sportovní výprava naší školy zúčastnila oslav „Dne učitelů“ na partnerské škole v Bystrzycy Klodzke v Polské republice.
Výpravu tvořilo celkem 22 žáků a 8 pedagogů se dvěma pracovníky školy. Po přivítání na ředitelství školy a slavnostním zahájení ve sportovní hale se naplno rozběhla sportovní část oslav. Hned na úvod naši žáci zvítězili zcela zaslouženě 5:1 ve futsalu. Stínem jinak pěkného utkání jsou dvě bolestivá zranění našich hráčů. Následoval zápas v basketbalu, kde se projevila celková převaha našeho nově se tvořícího týmu, který hrál s přehledem, nepřipustil překvapení a hladce vyhrál 41:23. Po krátké přestávce pokračovalo sportovní utkání dvěma zápasy ve volejbale. Naše narychlo utvořené družstvo žáků rozhodlo o svém vítězství až ve třetím, zkráceném setu. Na konci celého sportovního utkání se opět tradičně střetla volejbalová družstva pedagogů a pracovníků obou škol. V napínavém závěru, za mohutného fandění celé naší výpravy, nakonec zvítězila reprezentace SŠ automobilní 2:0(poslední set 29:27).
Ve společenské části oslav si po úvodním krátkém proslovu paní ředitelky z hostitelské školy pracovníci obou škol vyměnili řadu poznatků z výchovně-vzdělávacího procesu.
Poděkování za vzornou reprezentaci patří všem nominovaným žákům i pedagogům a pracovníkům naší školy.
Podobnou akci plánujeme uskutečnit na naší škole na začátku června příštího
roku.


Mgr.V.Havel