Pozvánka na p… « » Zimní pobyt v…

Motosalon 2014


V pátek 7.3. jsme navštívili MOTOSALON na výstavišti v Brně.

Výstava zahrnovala nové exponáty světových značek a velké množství (snad až příliš) oblečení a doplňků. Bohužel kvůli přetrvávajícím problémům v komunikaci mezi brněnskými a pražskými pořadateli (výstava Motocykl 2014 v Praze ve shodném termínu) byly některé značky zastoupeny jen několika málo exempláři.
Kromě doprovodných akcí, kde jsme mohli navštívit stánky s tématikou bezpečnosti provozu na komunikacích, cestopisné prezentace a další, bylo zajímavé i představení pasivního bezpečnostního prvku ve formě vesty s airbagem.
Potěšilo nás, když jsme na výstavišti nalezli i doplňky a příslušenství vyrobené v Čechách z vlastních dílen a podle vlastních návrhů.
Vystavovatelé lákali návštěvníky i na možnost vyzkoušet si pár větších motocyklů, ale z důvodu časové náročnosti a obrovského zájmu jsme tuto možnost nevyužili.
V okolí areálu byla nabízeno i občerstvení v podobě smažených pochoutek a nápojů, spousta nadšenců se zastavovala u grilu na pečení selete. Byl poháněn asynchronním elektromotorem – převodový poměr potom zajišťovala převodovka ze staré Jawy.

Příznivci jedné stopy z Dukly


Foto...

Foto...