Okrskové kolo… « » maturitní ple…

Poděkování všem, kteří hlasovali nebo se alespoň pokusili..


Poděkování všem, kteří hlasovali nebo se alespoň pokusili...

Naše škola se v říjnu 2013 připojila k programům nadnárodní obecně prospěšné společnosti Junior Achivement., která se ve svých projektech a programech věnuje vzdělávání mládeže, pedagogů a zaměstnanců firem. Jejími partnery jsou, mimo jiné, Baťova nadace, Hewlett-Packard, Telefonica, Continental Barum a Hyundai. Více na "Odkaz 1" níže.

Z rozsáhlé nabídky byla vybrána možnost účasti v programu Studentská společnost a v současnosti vzniká na naší škole první fiktivní firma, která využije zkušeností Junior Achivementu.

Těsně před Vánoci byla vyhlášena soutěž projektu Skills for Future - Auta zdarma do škol, realizovaná ve spolupráci s firmou Hyundai. Hlasovací soutěže se zúčastnili příznivci škol z celého evropského regionu. Naše škola se díky Vašim hlasům umístila na pátém místě a získá tak učební pomůcku automobil Hyundai a možnost účastnit se na technických školeních firmy. První školení pedagogů proběhne 7.2. 2014 ve školícím středisku Hyundai v Praze, na konci února bude následovat školení pro vybranou skupinu žáků. Získané vozidlo je vítaným rozšířením skupiny automobilů z firmy Škoda Auto a.s. a jistě přispěje ke zvýšení kvality výuky v naší škole.
Výsledky hlasování naleznete na "Odkaz 2" níže.


Odkaz 1...

Odkaz 2...