Návštěva Te… « » Zimní pobyt n…

Exkurze na výstavy Motosalon 2017 a Motocykl 2017



V počtu 24 osob jsme v pátek 3. 3. společně navštívili v rámci exkurze výstavu Motosalon 2017 a poté výstavu Motocykl 2017.
K vidění byla spousta novinek, několik přestaveb a jak už bývá zvykem, tak obrovské množství doplňků a příslušenství. Obě výstavy se opět po dvou letech konaly v Praze. Díky tomu byl vidět bohužel velký rozdíl v kvalitě i v oslovení vystavovatelů – Motosalon „narvaný k prasknutí“ naproti tomu Motocykl, kde byste v uličkách mezi stánky mohli pořádat i nějakou přidanou závodní soutěž (a ještě by zbylo dostatek místa pro návštěvníky).
Počasí nám letošní rok přálo, naštěstí díky zvolenému termínu byl dostatek prostoru i času si vystavené exponáty prohlédnout. Po 14. hodině jsme zamířili zpět na vlakové nádraží a tam jsme akci úspěšně zakončili.
Malé doporučení pro příště: ČD v rámci zlepšování svých služeb nabízí možnost rezervovat hromadnou jízdenku pro větší skupiny předem (72hodin), pokud tak neučiníme, připravíme se o slevu (tedy doporučení zřejmě zvolit jiného dopravce).
Příznivci jedné stopy z Dukly