Maturita nane… « » Dvojí návšt…

Podpis smlouvy o vzájemné spolupráci mezi naší školou a firmou SOR Libchavy spol. s r.o.


V pátek 25.9.2015 byla v sídle firmy SOR Libchavy spol. s r.o. za účasti generálního ředitele firmy SOR, Ing. Jaroslava Trnky, hejtmana Pardubického kraje, JUDr. Martina Netolického a ředitele Střední školy automobilní v Ústí nad Orlicí, Ing.Petra Vojtěcha podepsána smlouva o vzájemné spolupráci mezi firmou SOR a Střední školou automobilní.
Předmětem smlouvy je prohlubování vazby mezi teorií a praxí, školstvím a průmyslovým podnikem a navázání těsnějších vzájemných vztahů.
Vzájemná spolupráce bude probíhat ve čtyřech oblastech – v oblasti výchovně vzdělávací a pedagogické, v oblasti personální, oblasti materiální a v oblasti propagace.
Žáky i pedagogy Střední školy automobilní Ústí nad Orlicí čekají odborné akce pořádané firmou SOR Libchavy spol. s r.o., dále se mohou těšit na nové učební pomůcky, nové technické informace a případná stipendia.
Firma SOR si bude moci připravovat své budoucí zaměstnance již ve vzdělávacím procesu během školní docházky, bude moci vznášet požadavky na úpravu školních vzdělávacích programů tak, aby studenti našli později plné uplatnění ve firmě a bude ve spolupráci se školou připravovat nové vzdělávací programy pro své zaměstnance.
Pro obě strany je tato smlouva jednoznačným přínosem do budoucích let.
Pavel Jantač


Tisková zpráva...

Foto...